Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Fostul primar al municipiului Aiud, Horațiu Josan, s-a înscris în ALDE și vrea să candideze la Camera Deputaților

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul primar al municipiului Aiud, Horațiu Josan (fost PNL), s-a înscris în ALDE și vrea să candideze din partea acestei formațiuni la Camera Deputaților, a declarat, vineri, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Ziua Rozelor15Horațiu Josan a avut patru mandate de primar al municipiului Aiud, iar înainte de alegerile din iunie 2016 a declarat că nu va mai candida, lăsându-i locul Oanei Badea (fost PDL). El a spus însă, atunci, că va candida la parlamentare, însă nu a precizat și din partea cărei formațiuni.

Ioan Lazăr a spus, inițial, că Josan ar putea candida la Camera Deputaților, iar apoi a precizat că fostul primar al municipiului Aiud este hotărât să facă acest pas.

”Horațiu Josan e un candidat bun. Era bun și pentru PNL, a fost înlăturat, zice el, în mod nedemocratic. Ceea ce vreau să vă spun este că și el a fost un fan Călin Popescu Tăriceanu”, a spus Ioan Lazăr în cadrul unei conferințe de presă.

Lupta în ALDE Alba, pentru primul loc la Camera Deputaților, între Ovidiu Jidveian și Horațiu Josan

Ioan Lazăr, întrebat ce candidați ar mai putea avea ALDE la parlamentare, a spus că Ovidiu Jidveian și Ion Marincaș – la Camera Deputaților – și Daniel Rusu, primarul comunei Șpring, la Senat.

Ordinea pe liste va fi făcută publică săptămâna viitoare, a mai spus Lazăr, precizând că lista finală va fi validată de conducerea centrală, după ce organizația județeană vine cu propunerile.

Astfel, la Camera Deputaților, ”confruntarea” pentru locul I pe listă se va da între Ovidiu Jidveian și Horațiu Josan.

”Va fi o concurență destul de mare. Își doresc persoane cu notorietate din țară să candideze pe listele ALDE, pentru un loc la parlamentare, pe listele din Alba”, a mai spus liderul ALDE Alba, explicând că situația nu este încă definitivată.

Acesta a adăugat că ALDE în Alba va prinde un loc de deputat și cu mare noroc și un loc de senator.

Horațiu Josan nu este, deocamdată, simplu membru, însă ar putea primi o funcție în partid, potrivit sursei citate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea