Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO. Florin Roman, despre parlamentarul care a adormit pe discursul său: Este un gest incalificabil. Eu sper să nu ajung niciodată într-o astfel de situație

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL Florin Roman a spus joi că gestul parlamentarului care a adormit pe discursul său este ”incalificabil”, iar el speră să ”nu ajungă niciodată într-o astfel de situație”, precizând că indiferent de împrejurări nu ai nicio scuză să dormi în Parlament.

Florin Roman a fost întrebat de jurnaliști, într-o conferință, dacă crede că discursul său pe care a adormit un parlamentar a fost plictisitor. ”Nu, dacă vă uitați că e înregistrat totul la două minute… Le băteam obrazul colegilor de la PSD că își bat joc de centenar nealocând resurse financiare. Am văzut și eu ulterior și mi-a fost semnalat acest lucru. Din punctul meu de vedere e un gest incalificabil, să te duci să dormi în Parlament. Am auzit si explicațiile domniei sale că a fost obosit. Dom-le, toți suntem obosiți, dar dacă ești obosit te duci și te odihnești în pat nu în Parlament”, a spus Roman.

Acesta a adăugat că speră să nu ajungă ”niciodată într-o astfel de situație”. Parlamentarul care a adormit este Mihai Goţiu, de la USR.

Prezent la aceeași conferință de presă, deputatul Claudiu Răcuci a spus că parlamentarii USR au fost mai obosiți întrucât au ales să doarmă în Parlament în semn de protest față de adoptarea ordonanței privind modificarea Codurilor penale.

”Fiecare gândește cum consideră necesar o mișcare parlamentară, dar asta nu e o scuză. Nu e o scuză să dormi în parlament oricine ai fi”, a spus Florin Roman.

Discursul lui Roman:

Conferința de presă:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea