Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Florin Roman a pus muzică patriotică la ședința Comisiei juridice: Pentru colegii mei, poate vor înţelege şi ei că ţara nu se vinde pe voturi la moţiune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul PNL Florin Roman a pus pe telefon melodia „Trasilvania măreaţă”, la ședința Comisiei juridice de marți dimineața, unde deputaţii din trei comisii parlamentare aşteaptau de aproape o oră începerea şedinţei.  

În respectiva ședință urma să se dea un raport asupra propunerii legislative care vizează scăderea pragului pentru folosirea limbilor minorităţilor în administraţie.

”Așteptând legea PSD de vânzare a 318 localități românești către UDMR, le-am pus colegilor parlamentari la microfon melodia „Transilvanie Măreață”! Au suspendat ședința… Bravo! Și au retras legea de pe ordinea de zi!”, a scris, marți, Florin Roman pe Facebook.

Întrebat de ce a pus telefonul la difuzor cu această melodie, liberalul a afirmat că toţi colegii lui ar trebui să înţeleagă că „ţara asta nu se vinde pentru nişte voturi la moţiune”.

„Transilvania măreaţă, poate vor să audă şi ei. Nu e solicitarea noastră, e solicitarea oamenilor din ţara asta de care au uitat, să-i asculte pe oameni dacă nu vor să ne mai asculte pe noi. Totul pentru nişte amărâte de voturi la moţiune, incredibil unde a ajuns ţara asta. Pentru colegii mei, poate le este dor să audă şi o să le mai pun până poate vor înţelege şi ei că ţara asta nu se vinde pe voturi la moţiune. Să-şi facă treburile lor murdare între ei”, a spus Florin Roman, membru al Comisiei juridice.

Deputatul PNL a susţinut că „nu îl deranjează colegii de la UDMR, ei pot să ceară ce vor, cei care le dau astfel de măgării au o mare problemă”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea