Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Filmul unei rețineri pentru ultraj și distrugere la Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

retinere vintu de josImaginile surprinse de o cameră de supraveghere de pe strada principală din Vințu de Jos ne aduc în atenție un incident produs la sfârșitul lunii august, în urma căruia R.N.M., de 28 de ani, din localitate, a primit mandat de arestare în data de 30 august a.c. și este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, distrugere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus.

Bărbatul recunoaște că a condus motocicleta fără să aibă permis și din acest motiv nu a oprit la semnalul polițiștilor, însă declară că nu a comis celelalte infracțiuni de care este învinuit și aduce în sprijinul afirmațiilor sale imaginile filmate de camera de supraveghere care a surprins modalitatea în care a fost reținut și dus la Postul de Poliție.

Referitor la desfășurarea incidentului, reprezentantul IPJ Alba, Luminița Prodan face următoarele precizări: ”Prezentarea imaginilor filmate la Vințu de Jos trebuie să fie făcută ținând seama de contextul în care s-a produs incidentul. În fapt, în seara de 29 august a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos, l-au depistat pe M.R.N., care conducea o motocicletă, pe strada Lucian Blaga din localitate. Echipajul format din doi polițiști a efectuat semnal regulamentar pentru oprire însă motociclistul şi-a continuat drumul, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea sa. Motociclistul s-a refugiat în curtea locuinţei sale de unde a aruncat cu o bucată de ţiglă în direcţia echipajului de poliţie, avariindu-l, după care a continuat să aibă un comportament violent, a ieşit în stradă având asupra sa o bâtă cu care i-a ameninţat pe poliţişti. De asemenea, le-a adresat acestora injurii. Polițiștii s-au retras și au chemat întăriri, respectiv pe șeful de post, care se afla în afara orelor de serviciu, și s-au deplasat înapoi, către locuința bărbatului. Pe drum s-au întâlnit cu acesta, l-au imobilizat și l-au încătușat deoarece învinuitul s-a împotrivit reținerii, manifestând din nou un comportament violent, și l-au dus la postul de poliție. Precizăm că pe baza probelor din dosarul întocmit de polițiști instanța a eliberat un mandat de arestare pe 30 de zile, iar la data de 24 septembrie instanța a decis menținerea în stare de arest preventiv a inculpatului”.

VIDEO (camera de supraveghere amplasata în apropierea Postului de Poliție Vințu de Jos):

Referitor la cele prezentate mai sus facem precizarea că singura în măsură să stabilească adevărul judiciar este instanța de judecată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea