Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO. ”E Transilvania” – videoclip filmat de băieții de la ”Transilvania Music” în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Transilvania Music este un grup muzical format din șase membri (RimeZic, GNOSTIC, Voica, Cino, Grozilla și Freelook). Aceștia au filmat în Alba Iulia o nouă piesă. 

Alba-IuliaPovestea acestei piese a fost expusă în trei părți, RimeZic menționând în strofa sa perioada de început prin care mulți au trecut, inclusiv el. GNOSTIC interpretează a doua strofă a piesei, care prezintă filmul actual al proiectului, iar Voica ilustrează un viitor de succes al acestora în acceeasi formulă, incheiandu-și strofa cu versul ’’Zicala ce mi-o tot repet de 40 de ani’’. Toată piesa fiind însă ambalată în refrenul cântat de Cino și fredonat zilele acestea de sute de ascultători.

Piesa a fost înregistrată și editată la studioul Transilvania Music, iar videoclipul a fost filmat de Raul Săbău în Alba Iulia, de montaj ocupându-se WREX.

Piesa a atins deja numarul de 1000 de vizualizari!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea