Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: Consilierii Ioan Bogățan (PNL) și Ovidiu Jidveian (fost PSD) au demisionat din CL Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Doi consilieri locali din Alba Iulia și-au prezentat demisiile, în ședința de astăzi. Este vorba despre Ioan Bogățan de la PNL și Ovidiu Jidveian (fost PSD, trecut la ALDE).

Ioan BogatanDeși a spus ”Prin educația pe care o am știu să tac și să-mi văd de treabă”, Ioan Bogățan nu a ezitat să se declare dezamăgit deoarece consideră că ”și-a făcut treaba”, astfel că, cel mai probabil demisia sa are legătură cu faptul că organzația PNL Alba a refuzat să-l desemneze drept candidat pentru  Primăria Vințu de Jos, obligându-l să ia decizia de a candida ca independent (sau din partea unui alt partid – lucru pe care nu a dorit deocamdată să-l confirme).

Demisia lui Ovidiu Jidveian a fost cerută chiar de fostul său șef de partid – Ioan Dîrzu, imediat după ce a trecut la ALDE. Fostul președinte al PSD Alba Iulia a ținut însă să sublinieze că este un gest firesc, deoarece a plecat la altă formațiune politică: ”În momentul în care iți dai demisia din partid este normal să-și dai demisia și din consiliul local. Asta am simțit eu și am ținut să vin aici, în fața dumneavoastră, și să vă mulțumesc pentru colaborare”, a spus Jidveian, care va fi candidatul ALDE la primăria municipiului Alba Iulia la alegerile locale din iunie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea