Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO Clement Negruț: Trebuie făcut încă un pod peste râul Mureș, la Partoș, și patru benzi de circulație până în zona ”Trei Poduri”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Președintele PMP Alba, Clement Negruț, a afirmat, joi, că este nevoie, pentru descongestionarea traficului, de încă un pod peste râul Mureș, la Partoș, și patru benzi de circulație pe DN 1, la ieșire din Alba Iulia, spre Sebeș, până în zona ”Trei Poduri”.

Clement Negrut09Deputatul Clement Negruț a afirmat că acesta va fi un proiect cu care va intra în campania electorală pentru alegerile locale din 2016, el fiind tentat să candideze la Primăria Alba Iulia. În acest sens, Negruț a îndemnat jurnaliștii să scrie ”cu litere mari că, mâine, s-ar putea să apară Mircea Hava într-o conferință de presă și să spună că a fost ideea lui”.

Citește și Negruț: Voi candida la Primăria Alba Iulia. Dacă, la Sebeș, primarul Dăncilă va renunța, lucrurile se pot schimba

”Trebuie făcut un pod peste Mureș, lângă podul de la Partoș. La 16.00, și dimineața, cozile sunt până la gară. Există toate argumentele să faci un pod, pleacă dispensarul acela sau ce e acolo și te-ai dus cu DN-ul până la Elit, cu patru benzi”, a afirmat Negruț, precizând, ulterior, că drumul cu două benzi pe sens poate fi dus până în zona ”Trei Poduri”.

Potrivit deputatului, podul ar trebui făcut pe partea dreaptă în sensul de mers Alba Iulia – Sebeș. ”Nu e o problemă așa mare, acum, să mai faci un pod, traversezi Mureșul care are 40-50 de metri”, a afirmat Negruț.

Citește și Clement Negruț, reacție după accidentul din centru: Ar trebui schimbat primarul – Alba Iulia trebuie să treacă într-o altă etapă

Deputatul a mai precizat că acesta ar fi un proiect care ține de ”drumurile naționale”, însă cineva trebuie să aibă o inițiativă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea