Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO Ce spun deputații PSD de Alba despre formarea unui guvern de tehnocrați

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ioan Dîrzu și Călin Potor, deputații PSD de Alba, au fost întrebați, vineri, dacă și-ar dori formarea unui guvern de tehnocrați cu miniștri neafiliați politic.

Iată ce au răspuns:

”Important este rezultatul lor. Că este politic, sau de tehnocrați, aproape nu contează. Ca și cetățean îmi doresc un guvern care să facă lucruri bune pentru România. Poate să fie format doar din femei”, a spus Ioan Dîrzu.

”Un guvern performant este de dorit în locul unuia politic sau nepolitic, de tehnocrați sau nu. Chiar nu-mi pasă! Credeți că noi eram toată ziua la membrii guvernului să bem cafele și să tragem sfori”, a spus Călin Potor. (Vezi răspunsurile complete în video)

__________

PSD nu renunță la ideea de a propune un premier, dar dreptul constituțional de a face o nominalizare pentru această funcție este al președintelui țării, a declarat vineri liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

„PSD nu renunță la ideea de a propune un premier, are variante de propuneri, nu membri de partid, ci tehnocrați, care pot gestiona Guvernul. Poate și ceilalți au propuneri, sunt sigur că și președintele are. Dreptul constituțional de a face o propunere este al președintelui. Dacă va dori să discute cu noi înainte să o facă publică voi aprecia acest gest, dacă nu, este dreptul dumnealui până la urmă”, a spus Dragnea, citat de Agerpres.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea