Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO. Ce promite Horațiu Josan dacă va ajunge deputat și ce procent spune că va lua ALDE în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Horațiu Josan, care deschide lista ALDE la Camera Deputaților, susține că partidul din care face parte va obține, în Alba, minim 15% la alegerile parlamentare, iar el promite susținerea firmelor mici și mijlocii, dialog constructiv cu viitorii parlamentari de Alba, o lege a echilibrării bugetare sau oportunitatea de a accesa fonduri europene.

lazar-josan-marincas10”Eu promit câteva lucruri foarte punctuale. Pe modelul pe care l-am făcut la Aiud, cu Alba de Jos, unde am creat o microregiune, cu oportunități de accesare a proiectelor pe bani europeni 2014-2020, pentru că în România o să se ajungă până la urmă regionalizarea corectă și descentralizare (…) în care să avem oportunitatea de a accesa acele fonduri și de a dezvolta zonele care au fost cam uitate de timp”, a spus Josan, fiind întrebat despre proiectul său pentru Alba.

El a declarat că foștii parlamentari nu au ajuns la un numitor comun privind comunicarea.

”Să trecem la dialog! Foștii parlamentari de Alba nu au purtat dialog între ei. Că nu au purtat dialog și au purtat monolog e problema lor, dar cred că trebuia să găsească o platformă prin care să nu scape nicio oportunitate pentru județul Alba indiferent cine guvernează local, ce forțe politice sunt”, a spus Josan.

Fostul primar al Aiudului a adăugat că va face lobby pentru dezvoltarea județul Alba, dar nu în sensul interzis de lege.

Totodată, el spune că va susține întreprinderile mici și mijlocii.

”Susținerea a ceea ce înseamnă întreprinderile mici și mijlocii și se poate face acest lucru. Chiar în perioada aceasta, de când n-am mai fost primar (n.a. din vară) și până acum, am avut contacte cu mulți, foarte mulți întreprinzători din județul Alba, care trebuie să știe de ceea ce înseamnă ajutoare de minimis care sunt pe proiecte și să existe un parteneriat economic între guvern și aceste firme. Bineînțeles, a nu se încălca principiile europene”, a spus Josan.

Întrebat cât crede că va obține ALDE în Alba, realist vorbind, Josan a spus că ”minim 15 la sută”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea