Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: AUTOSTRADA Sebeş-Turda. Filmare aeriană cu primele lucrări de pe traseul loturilor 3 şi 4

Ziarul Unirea

Publicat

în

autostrada sebes turdaImagini din avion cu primele lucrări pe traseul loturilor 3 şi 4 din Autostrada Sebeş – Turda au fost publicate de utilizatorii forumurilor dedicate subiectelor de infrastructură. Loturile se află  în stare incipientă în ceea ce priveşte lucrările. Desi traseul autostrăzii încă nu se poate distinge în multe locuri, există zone în care constructorii au intrat în teren. Filmarea aeriană începe de deasupra autostrăzii A3 Cluj Napoca – Câmpia Turzii, în apropiere de Turda şi continuă pe deasupra zonelor pe unde ar urma să treacă lotul 4 şi apoi lot 3 (de la minutul 5:07).

Imaginile arată mai degrabă un debut timid al lucrărilor pe aceste două loturi, în ciuda faptului că România se află într-o cursă contracronometru pentru a finaliza această autostradă până la finele lui 2015, moment în care s-ar pierde finanţarea europeană nerambursabilă de 85% dacă proiectul nu e gata, scriu jurnaliştii de la hotnews.ro.

Celelalte două loturi, (1 si 2) încă nu au situaţia clarificată şi lucrările încă sunt departe de a începe. CNADNR nu a finalizat procedurile de stabilire a câştigătorilor după ce mai multe companii au formulat contestaţii şi au câştigat în justiţie.

Pentru lotul 3 al autostrăzii Sebeş-Turda, în lungime de 12,45km (de la intrarea în Aiud până la nodul de la Decea – km 41+250 – km 53+700) CNADNR a semnat contract cu Asocierea Tirrena Scavi S.p. A – Societa Italiana Per Condotte D’Aqua S.p.A, cu suma de 420, 5 milioane de lei fără TVA.

CITIŢI şi Autostrada Sebeş-Turda: Lucrări amânate pe un sector din Lotul 3, până după recoltarea culturilor

Filmarea a fost realizată de Inter-Fly, la comanda forumurilor de infrastructură, forum.peundemerg.ro și forum.construim-romania.ro.

Sursa: hotnwes. ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea