Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO Alexandru Pereș: ”E prea cald ca să fim considerați proști. Nu mergem la referendum!”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Senatorul PDL Alexandru Pereș a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că PDL va boicota referendumul precizând că este cea mai simplă metodă de a nu participa la o ”acțiune  la limita legii făcută de Guvernul Ponta”.

”E prea cald pentru a fi consederați proști, și noi și cetățenii, și să mergem la o mascaradă de referendum pe care ni l-au impus Antonescu și Ponta sub directa coordonare a lui Dan Voiculescu”, a spus Pereș.

Senatorul democrat-liberal a precizat că vor exista în secțiile de votare și observatori din partea partidului și că în această după-amiază, în ședința BPJ se va stabili clar ce trebuie făcut astfel încât ”cât mai multe idei sau inspirații de a frauda votul”, să fie sesizate și pe cât posibil eliminate.

”Eu nu am emoții, cel puțin pentru județul Alba. Am avut alegerile locale, suntem județul care a menținut zestrea prtidului Democrat Liberal aproape la fel cum a fost în anii 2008-2012. Nu ar trebui să fie probleme deosebite având în vedere și cultura civică a locuitorilor din județ”, a mai spus Pereș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea