Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Albaiulienii Marco și Seba, de la Play & Win, au lansat prima piesă împreună cu INNA – ”Show Me the Way”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Băieții de la Play & Win, Marcel Botezan și Sebastian Barac, originari din Alba Iulia, au lansat prima piesă împreună cu Inna. Intitulată „Show Me The Way”, piesa a strâns aproape un milion 500 de mii de vizualizări pe Youtube, în 10 zile.

“Show Me the Way” a fost compusă și produsă de Marco & Seba, iar videoclipul a fost filmat în București, regizor și DoP fiind Khaled Mokhtar, Adonis Enache (hair), make-up Make-up and Beauty Studio, iar styling-ul RD Styling, cu ținute Cristina Săvulescu x Seen, potrivit topromanesc.ro.

Marco & Seba au compus și produs cele mai cunoscute hit-uri ale INNEI printre care “Gimme Gimme”, “Diggy Down” sau “Hot”, “Sun is Up”, „Deja VU”, „Club Rocker”.

Cel mai recent single al INNEI „Gimme Gimme” are peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube, este pe radio în Franța, Mexic, Chile, Spania, Turcia.

“Orice colaborare cu INNA este o onoare pentru noi și ne bucurăm să vedem că și publicul apreciază muzica pe care o creăm împreună. «Show Me the Way» este o piesă care transmite multă energie și care, cu siguranță, vă va face să dansați”, au declarat Marco&Seba, citați de topromanesc.ro.

Marco & Seba se bucură de succes și în străinătate, iar piesa lor “Bom Bidi Bom” interpretată de Nicki Minaj și Nick Jonas s-a auzit în cinematografele din întreaga lume fiind inclusă pe coloana sonoră a filmului “Fifty Shades Darker”. Piesa este compusă în studiourile Global Records de către Marco & Seba si Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuți songwriteri din lume cu single-uri compuse pentru David Guetta, Flo-Rida, Pitbull, Kesha. Piesele incluse pe coloana sonoră a primului “Fifty Shades of Grey” au fost de un real succes în întrega lume: “Love me Harder” – The Weeknd & Ariana Grande, “Love Me Like You Do” – Ellie Goulding.

De asemenea, au compus piese pentru Carla’s Dreams, Antonia, Delia, Alina Eremia şi Alexandra Stan și piesa „Hypnotised” interpretată de cântărețul american AKON, care avenit special în România pentru a le cere o piesă.  (A.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea