Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Alba Iulia – Smart or Pig City? Problema porcilor scăpați din gospodării, ”supărătoare” și pentru primărie. Mai multe controale în zona cartierului ”Lumea Nouă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Smart or Pig City? Problema porcilor scăpați din gospodării, ”supărătoare” și pentru primărie. Posibilă soluție: Mai multe controale în zona cartierului ”Lumea Nouă”

Mai mulți porci, scăpați din gospodării, au fost văzuți în aceste zile plimbându-se pe străzi importante din municipiul Alba Iulia, încurcând traficul rutier, spre amuzamentul internauților care postează filmări și fotografii în mediul online, cu animalele domestice, inclusiv în ipostaze indecente.

porci strada001Problema porcilor scăpați de sub control a devenit ”supărătoare” și pentru Primăria municipiului Alba Iulia, a spus, luni, viceprimarul Gabriel Pleșa, care a precizat că i-a rugat pe cei de la Poliția Locală să intensifice controalele în zona cartierului de romi ”Lumea Nouă”, de unde se presupune că vin aceștia.

”I-am rugat pe cei de la Poliția Locală să intensifice patrularea în zona Lumea Nouă și să încerce să-i identifice si să amendeze familiile de un ies porcii. E destul de dificil pentru că nimeni nu recunoaște că îi aparține. Le-am spus să încerce să-i identifice la fel cum am făcut cu familiile cu caii (n.r. scăpați din gospodării), pe care i-am identificat și i-am amendat. Fac un apel la populație în momentul când vede un astfel de animal scăpat din curte, mai ales că e un pericol pentru trafic, să semnaleze la linia verde a primăriei și atunci intervenim. Noi avem o armă cu tranchilizante, folosită pentru strângerea câinilor comunitari, dar este predată în custodie celor care au serviciul de ecarisaj. Noi putem să-i sunăm și să vină să tranchilizeze animalul”, a spus Gabriel Pleșa.

Viceprimarul Gabriel Pleșa presupune că porcii ies din gospodării din cauza că sunt flămânzi.

Nu este pentru prima dată când pe site-urile de socializare apar fotografii și filmări cu porci și cai, scăpați din gospodării, care se plimbă pe artere circulate din Alba Iulia, între care Bulevardul Republicii și Calea Moților.

Internauții fac glume și spun că porcii aceștia sunt mai norocoși, deoarece au scăpat netăiați înainte de Crăciun.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea