Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. ALBA FEST, promovat pe Facebook de artiștii care vin să cânte la cel mai așteptat eveniment al anului din Alba Iulia: ”Să zguduim Piața Cetății!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Randi, AMI, Dorian Popa și Cristina Bălan s-au filmat în timp ce își invită fanii la Alba Fest 2017, cel mai așteptat Festival al anului din Alba Iulia, clipurile lor fiind postate pe internet.

”Vă aștept la Alba Fest să dăm muzicii ce e al muzicii”, a spus Cristina Bălan.

”Vă aștept la Alba Fest să zguduim Piața”, a spus Dorian Popa.

”Salutare prieteni din Alba Iulia, vă aștept la Alba Fest să cântăm împreună, să ne distrăm, să facem tot ce ne trece prin cap. Vă pup”, a spus AMI.

”Ne vedem la Alba Iulia, pe 4 iunie, la Alba Fest. Fiți acolo”, a spus Randi.

Astfel, artiștii au intrat, putem spune, într-o horă a promovării evenimentului care serbează zilele municipiului Alba Iulia. Alte clipuri vor fi postate, în zilele următoare, cu artiști care vin la Alba Iulia.

La ediția din acest an a Alba Fest vor cânta Delia, Damian Brothers, Smiley, Loredana, Dorian Popa, Irina Rimes, Ruby, Liviu Teodorescu, Lora, Ami, Cristina Bălan, The Motans, Randi, Deep Central.

Evenimentul se va desfășura în zilele de 2, 3 şi 4 iunie 2017, iar pentru organizarea lui este pusă la dispoziție suma de 465.000 de lei.  Spectatorii vor avea parte de muzică bună aproximativ 4 ore pe zi.

Alba Fest este unul dintre cele mai importante evenimente organizate anual, la Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Militar din Alba Iulia, performanță în limba lui Voltaire: S-a calificat pentru al treilea an consecutiv la olimpiada de limba franceză

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Militar din Alba Iulia, performanță în limba lui Voltaire: S-a calificat pentru al treilea an consecutiv la olimpiada de limba franceză Elevul sergent Flavius Taflan (clasa a XI-a) a reușit să fie din nou în topul Olimpiadei de Limba Franceză, faza județeană, unde a obținut Premiul I și calificarea la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea