Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: ALBA FEST 2017. Trei zile pline de concerte, cu artiști români de top, în cea mai mare Cetate din România. Clip de promovare a Zilelor Orașului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Delia, Damian&Brothers, Smiley, Loredana, Deepcentral, Dorian, Ruby, Lora, Ami, Cristina Balan, The Motans, Randi, Irina Rimes și Liviu Teodorescu – Toți sunt la AlbaFest. Și fiecare vine… pentru TINE! – transmit organizatorii celui mai mare eveniment muzical al anului, așteptat cu nerăbdare de albaiulieni.

Municipiul Alba Iulia a lansat deja invitația, cu un clip  de promovare:

Evenimentul se va desfășura în zilele de 2,3 şi 4 iunie 2017, iar programul detaliat va fi anunțat în următoarele zile. Spectatorii vor avea parte de muzică bună aproximativ 4 ore pe zi.

AlbaFest este unul dintre cele mai importante evenimente organizate anual, la Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina. Văzând invitațiile lansate de autorități, este de așteptat ca cea mai mare cetate din România să se transforme, din nou, într-o scenă uriașă pe care vor urca superlativele absolute ale momentului în lumea muzicală.

Deci nu uitați să vă notați zilele de 2, 3 și 4 iunie 2017, în calendar! Sunt zilele în care veți avea ”acces gratuit” și garantat la un show absolut, cu artişti a căror faimă e depăşită doar de numărul de hit-uri!

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea