Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO. 12 militari americani, răniţi după o paraşutare, la exerciţiul Swift Response 17-1 de la Câmpia Turzii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un număr de doisprezece militari americani care au participat sâmbătă seara, în cadrul exerciţiului Swift Response 17-1 desfățurat la Baza Aeriană 71 de la Câmpia Turzii, au fost răniţi şi internaţi la Spitalul Militar din Cluj-Napoca.

Starea militarilor americani este stabilă iar majoritatea rănilor suferite au fost la picioare în urma aterizării cu paraşuta.

Scenariul conceput pentru acest exerciţiu a prevăzut, sâmbătă dimineaţă, înconjurarea, ocuparea, securizarea şi operaţionalizarea în favoarea aliaţilor a unei baze militare, în acest caz a Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii. Acţiunea militară a început la ora 4 şi s-a încheiat după patru ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea