Rămâi conectat

Sport

Victorie importantă la baschet feminin, Under 18, LPS Alba Iulia – Gloria Arad 73-70!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

nicusor-marcu-lps-alba-iuliaEchipa feminină Under 18 a LPS Alba Iulia a reuşit o victorie extrem de importantă, împotriva formaţiei CSŞ Gloria Arad, pe teren propriu, într-un meci contând pentru etapa a 4-a a competiţiei baschetbalistice, scor 73-70  (17-13, 17-17, 18-18, 21-22).

Partida a fost echilibrată, pe muchie de cuţit, gazdele reuşind să se impună, la mare luptă, avantajul obţinut în primul sfert fiind determinat în ecuaţia disputei, în condiţiile în care următoarele două sferturi s-au încheiat la egalitate. “Am câştigat un meci cu o echipă experimentată, toate jucătoarele de la Arad fiind componente ale echipei din primul eşalon. Din punctul meu de vedere, puteam să ne impunem la o diferenţă mai confortabilă, însă a contat şi oboseala fetelor care evoluează şi la echipa mare, având de jucat pe două planuri”, a declarat antrenorul Nicuşor Marcu.

Pentru gazde au înscris Andreea Fleşer – 15 puncte, Alexandra Boţan – 15, Adina Ivaşcu -14, Diana Ignat 12, Alexandra Bobar – 11, Ionela Ţetcu – 6, a mai jucat Florina Rusu, din lot au mai făcut parte Teodora Petrescu şi Teodora Dalcoş. Cu acest succes, LPS Alba Iulia a acumulat 6 puncte, clasându-se pe poziţia secundă a ierarhiei Grupei 1, din care 4 echipe se vor califica la turneul semifinal al Under 18.

*Vineri, derby în Liga 1, CSU Alba Iulia – Danzio Timişoara

Vineri, este un alt joc important în Cetatea Marii Uniri, CSU LPS Alba Iulia evoluând pe teren propriu, vineri, 4 noiembrie 2016, cu începere de la ora 12.00, împotriva unei pretendente la promovare din Liga 1. Meciul cu Danzio Timişoara va avea loc în Sala de Sport Polivalentă a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar intrarea va fi liberă.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea