Rămâi conectat

Politică Administrație

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa: Fac apel la oameni, în măsura posibilităților, să curețe zăpada din fața caselor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, face, vineri, prin intermediul ziaruluiunirea.ro, un apel la oameni, să curețe zăpada din fața caselor, iar cei care stau la bloc, din fața scărilor.

Paul Voicu, Gabi Plesa04Aceeași rugăminte este adresată și reprezentanților societăților comerciale.

”M-aș bucura ca fiecare să curețe zăpada din fața casei, de pe trotuare. Noi intervenim pe străzile principale și secundare, în parcuri și alte zone publice, dar, când zăpada cade abundent, așa cum s-a întâmplat astăzi, o mână de ajutor din partea oamenilor ne-ar fi de mare ajutor”, a spus Gabriel Pleșa, care răspunde de domeniul public.

Acesta a subliniat că este un apel făcut celor cărora le permite timpul și sănătatea, iar administrația locală va avea grijă să fie curățate străzile și alte zone publice.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea