Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vicepreședintele PSD Alba Victor Negrescu ales, cu al doilea număr de voturi, vicepreședinte al partidului la nivel național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicepreședintele PSD Alba Victor Negrescu a fost ales, duminică, vicepreședinte PSD cu al doilea număr de voturi, 3.162, în fața sa clasându-se doar Andrei Dolineaschi (3.439 de voturi).

Victor Negrescu01Valeriu Zgonea a obținut 2.582 de voturi din totalul de 3.877 exprimate, iar contracandidatul său, Constantin Niță, a obținut 1.123 de voturi.

Cele zece posturi de vicepreședinte alocate bărbaților vor fi ocupate de Andrei Dolineaschi (3.439 de voturi), Victor Negrescu (3.162 de voturi), Georgian Pop (3.070 de voturi), Ionuț Vulpescu (2.994 de voturi), Nicolae Bănicioiu (2.983 de voturi), Mihai Tudose (2.827 de voturi), Ștefan Viorel (2.737 de voturi), Gheorghe Șimon (2.503 de voturi), Gabriel Vlase (2.436 de voturi), Mihai Chirică (2.339 de voturi).

Cele patru posturi de vicepreședinte rezervate femeilor au fost câștigate de Gabriela Firea (3.122 de voturi), Olguța Vasilescu (3.044 voturi), Ecaterina Andronescu (2.914 voturi), Doina Pană (1.834 de voturi).

Liviu Dragnea a fost validat președinte al social-democraților.

Dragnea a fost declarat președinte al PSD cu unanimitate de voturi.

„Membrii noștri de partid sunt oameni serioși, cinstiți și responsabili, sunt oameni care muncesc din greu și sunt respectați în comunitățile lor. Sunt oameni care țin la partid și s-au bătut pentru el atunci când pentru partid a fost greu și s-au săturat să li se spună în față mereu aceleași lucruri: baroni, corupți, comuniști. Ei nu sunt nici baroni, nici corupți, nici comuniști și PSD este în primul rând partidul lor. Votul celor 450.000 de membri care au fost duminică să voteze a însemnat mai mult decât alegerea unui președinte, a însemnat alegerea unui drum nou. Pentru mine, votul de duminică este un moment zero de la care începem reconstrucția unui spirit nou în PSD, un partid autentic de stânga, un partid care va pune întotdeauna pe primul loc oamenii. Este momentul să spunem clar cine suntem, pentru cine și pentru ce facem politică”, a declarat Dragnea, după ce a fost validat.

Sursa Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea