Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VEZI cum iți poți regenera organismul cu un simplu cub de gheață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un simplu cub de gheață poate fi un remediu ”magic” pentru organism. Dacă îl pui zilnic pe o anumită parte a corpului te vei simți în scurt timp sănătos, revigorat și energizat – după cum declară cei care au folosit această metodă din medicina tradițională chineză.

cub de gheataPentru a urma acest ”tratament” extrem de simplu, trebuie să stai întins pe burtă și să pui cubul de gheață, timp de 20 de minute, la baza locului pe care acupunctura chineza îl numeste Feng Fu (în partea din spate a gâtului, acolo unde se unește cu capul). Dacă practici această metodă mai mult timp, dimineața și seara, corpul va începe să se regenereze, multe boli pot să dispară, iar tu vei ramane sănatos și energizat.

Se pare că această metodă dă rezultate neașteptate: poate îmbunătăți starea ta de spirit, vitalitatea; pot fi reduse durerile de cap, de dinti si durerile articulare vor fi reduse. De asemenea, poate avea efecte benefice pentru cei cu afecțiuni ale glandei tiroide, sistemului respirator, cu artrita, hipertensiune și hipotensiune, boli acute, gastro-intestinale și cu transmitere sexuală, astm, tulburari ale tractului gastro-intestinal, obezitate, sau cei care prezintă tulburări psiho-emoționale, stres, oboseală, depresie, insomnie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea