Rămâi conectat

Sport

Veste excelentă pentru Nicuşor Carnat! Fotbalistul originar din Mihalţ, chemat la prima echipă la Wolverhampton

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

nicusor-carnat-wolverhampton-1Nicusor Carnat, fotbalist originar din Mihalţ a primit o veste excelentă în acest început de an, fiind chemat să se pregătească cu prima echipă a formaţiei Wolverhampton.

Fotbalistul în vârstă de 18 ani reprezintă o speranţă a fotbalului românesc, aflându-se în curtea “lupilor” în ultimii ani. Lansat în fotbal de Unirea Alba Iulia, Carnat este un alt jucător ce promite enorm, ascensiunea sa fiind una remarcabilă.

Aventura în Anglia devine una incitantă pentru internaţionalul român, care în toamnă a semnat  primul contract de profesionist, cu Wolverhampton Wanderers, echipă unde a activat la nivel juvenil. Visul “lupului” din Mihalţ este să ajungă la echipa naţională a României, având toate calităţile pentru a face acest pas imens.

Citeşte şi: Nicusor Carnat continuă aventura în Anglia | Fostul unirist a semnat primul contract de profesionist, cu Wolverhampton Wanderers

Cu 18 goluri înscrise sezonul trecut, Carnat a evoluat în startul acestui sezon la echipa Under 23, după ce a semnat pentru trei sezoane, acesta debutând în fotbal la Unirea Alba Iulia, sub comanda lui Vasile Ursu.

Conform www.sport.ro, meciurile excelente pe care le-a făcut la juniori l-au convins pe managerul Paul Lambert să-l cheme pe romanul Carnat la pregatire alături de seniorii lui Wolverhampton. Pustiul roman a fost chemat sa se pregateasca langa echipa mare după o perioadă în care a făcut progrese uriaşe la Wolves. Carnat e unul dintre cei mai buni oameni la U23, iar clubul are aşteptari mari de la jucătorul adus de la Academia  Hagi. Carnat, 18 ani, a ajuns in Anglia acum 3 ani. Wolverhampton e acum in liga a doua a şi a fost antrenată la inceputul sezonului de Walter Zenga, demis însa din cauza rezultatelor proaste. Wolves e pe locul 16 în Championship după 25 de etape.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea