Rămâi conectat

Ştirea zilei

Urs Daniel, șoferul care a accidentat mortal un pieton pe strada Cloșca din Alba Iulia, reținut pentru 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Urs Daniel, șoferul care a accidentat mortal un bărbat de 77 de ani pe strada Cloșca din Alba Iulia a fost reținut, joi, de organele de cercetare penală pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat, vineri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

accident mortal strada Closca Alba IuliaDin primele cercetări se pare că șoferul a avut o viteză foarte mare, iar bărbatul care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni de la mijlocul străzii Cloșca a fost proiectat la o distanță de 9 metri.

Polițiștii au considerat că, pentru buna desfășurare a cercetării  penale, este necesară o măsură preventivă, pe numele șoferului fiind dispusă o ordonanță de reținere. El este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Amintim că joi, în jurul 09.00, pe strada Cloşca din municipiul Alba Iulia, U.D., de 34 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în București, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversare pe trecerea de pietoni, acroşându-l.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. (V.N.)

Citește și Accident mortal în Alba Iulia. Pieton de 77 de ani spulberat pe trecerea de pietoni


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea