Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE Tragedia de la Colectiv: Numărul deceselor a crescut la 39

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba Iulia protest ziua trei (10)Încă un pacient internat la Spitalul de Arși a murit sâmbătă, a declarat, directorul medical al instituției, Cristian Nițescu. În total, numărul pacienților decedați în urma incendiului din Club Colectiv a a ajuns la 39 – UPDATE ora 17.40

Dintre cei 16 răniți din incendiul de la club Colectiv, care au fost transportați în cursul nopții trecute în străinătate, doi au decedat, a declarat, sâmbătă, premierul interimar Sorin Cîmpeanu.

El a mai precizat că este vorba despre un pacient român și unul italian, transportați în Olanda.

De asemenea, Cîmpeanu a arătat că tot sâmbătă alte patru decese au fost confirmate la spitalele din București: două la Spitalul de Arși, unul la Spitalul Universitar și altul la Spitalul Floreasca.

Sorin Cîmpeanu a mai spus că în România mai sunt 107 persoane spitalizate , dintre care 48 sunt în stare gravă și critică.

Știrea inițială, ora 10.50: Alți doi pacienți au decedat, sâmbătă dimineața, la Spitalul de Arși din Capitală. Bilanțul decedaților în urma incendiului din Club Colectiv se ridică la 34.

Directorul medical al Spitalului de Arși, Cristian Nițescu, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES că unul dintre pacienți a decedat la ora 3,50, iar celălalt la 7,35.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a spus că cele două persoane erau internate la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, precizând că nu poate da, la acest moment, mai multe informaţii.

Citește și Ziua 3 de proteste la Alba Iulia. Mai puțini, dar la fel de hotărâți

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea