Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Incendiu la o anexă gospodărească din Unirea – a intervenit un echipaj de pompieri de la Detașamentul Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O anexă gospodărească din localitatea Unirea a luat foc, marți seara. Pentru stingerea incendiului a intervenit un echipaj de pompieri de la Detașamentul Aiud.

Incendiu (Small)_1Potrivit ISU Alba focul a fost localizat rapid și se acționează pentru stingerea în totalitate a flăcărilor.

Se vor efectua cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor incendiului și o estimare a pagubelor.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit ieri, la ora 19.56, în loc. Unirea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (atelier), proprietatea lui F.V. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Unirea. Ca urmare a acestui incendiu, au ars anexa gospodărească, terasa atelierului confecționată din lemn parțial, utilaje (aparatură) de prelucrare a lemnului și metalului și s-au degradat instalația electrică, tencuiala și s-au spart geamurile. Din cauza radiației termice a fost afectată izolația termică a unui perete pe o suprafață de aproximativ 20 mp a casei vecinului. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coș de fum necurățat de funingine.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

  • Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
  • Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
  • Cosurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea).

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea