Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE, FOTO, VIDEO. Suspiciune de toxiinfecție alimentară la o sală de nunți din Alba Iulia. Mai multe persoane, la spital, după ce au participat la un ospăț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autoritățile din Alba au demarat o anchetă după ce zeci de persoane care au participat, sâmbătă seara, la o nuntă, la o sală de evenimente din Alba Iulia, au ajuns la spital cu probleme digestive. Mireasa și mirele se simt bine, însă au venit la spital să vadă cum se simt nuntașii.

Direcția de Sănătate Publică Alba a deschis o anchetă după ce Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a raportat că mai multe persoane care au participat, sâmbătă, la o nuntă, în Alba Iulia, au probleme digestive, a declarat, directorul Alexandru Sinea.

”Pe parcursul zilei de astăzi am fost informați de Spitalul Județean Alba Iulia că un număr de patru pacienți acuză anumite simptome digestive. S-a presupus că ar avea legătură cu un eveniment desfășurat la o sală de nunți din Alba. Noi am trimis echipele de control pentru prelevarea probelor. Ancheta este în curs de derulare, la finalizare, când vom avea elemente noi, le vom comunica presei. Am fost informat că există și alte cazuri, lucrurile s-au petrecut repede și deocamdată nu avem informarea oficială”, a declarat directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

”În acest caz, conform procedurilor, compartimentul de control efectuează verificarea condițiilor igienico-sanitare precum și recoltarea de probe din alimentele preparate, iar compartimentul de epidemiologie efectuează ancheta epidemiologică a pacienților internați în spital. Noi am trimis echipele de control pentru prelevarea probelor”, a mai declarat Alexandru Sinea.

Nuntașii care au participat la ospăț, care s-au prezentat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, au declarat, că acuză grețuri, vărsături și probleme digestive.

”Oamenii acuză grețuri, vărsături, scaune. În total au venit, din câte știu eu, circa 50 de persoane. Știu că sunt doi internați, chiar băiatul meu acum e în perfuzie și sper să fie în regulă. Tatăl mirelui s-a simțit de dimineață rău. Nașa a ajuns și ea la spital”, a spus Goronea Spiridon, din Poiana Gălzii, localnic cu mirele.

Mirii nu acuză probleme însă au venit la spital să vadă starea nuntașilor.

Cititori ai ziaruluiunirea.ro au scris, luni, pe adresa redacției, că mai multe persoane au ajuns la spital după ce au participat la o nuntă, în Alba Iulia.

Revenim cu detalii, imagini și video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea