Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ FOTO/ Accident rutier pe DN1, în Alba: Un autoturism a zburat în decor, în apropiere de Sântimbru – Fabrică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă în jurul orei 18.45, pe DN1, în județul Alba.

Un șofer aflat la volanul unui Volkswagen înmatriculat în Alba a pierdut controlul asupra autoturismului și a ieșit cu el de pe carosabil.

UPDATE: Potrivit martorilor este vorba despre o coliziune între două autoturisme care rulau pe aceeași direcție (Alba Iulia – Teiuș). VW-ul a lovit în aripa stânga-spate un autoturism Audi, înmatriculat în Harghita, după care a fost proiectat în afara drumului.

Conform IPJ Alba este vorba despre o tamponare fără victime care nu a fost sesizată prin numărul de urgență. Cel mai probabil evenimentul rutier se va soluționa prin ”amiabilă” între șoferi.

[nggallery id=4301]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Era cunoscută ca doamna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea