Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE- Foto/ Accident rutier la Sîncel: Un tânăr de 22 de ani s-a IZBIT cu mașina de un cap de pod și de zidul unei case

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr șofer, în vârstă de 22 de ani, a ajuns la spitalul din Blaj, sâmbătă, în jurul orei 15.00, cu răni produse în urma accident Sancelunui accident rutier.

Potrivit IPJ Alba, acesta a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea, lovind un cap de pod și apoi zidul unei case.

Evenimentul rutier s-a produs pe raza localității Sîncel.

UPDATE: Tânărul împlicat în accident este N.G., din Șona și conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Alba, pe direcția Jidvei – Blaj. Din primele cercetări rezultă că a pierdut controlul asupra autoturismului, într-o curbă la stânga, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, a ieșit de pe carosabil, lovind capătul de pod de unde mașina a fost proiectată în zidul unei locuințe de pe marginea drumului.

CITEȘTE ȘI: Tânărul rănit grav în accidentul rutier de la Sîncel, are nevoie de ajutor! Campanie pentru donare de sânge demarată de rude și prieteni, pe Facebook 

În urma impactului a fost rănit grav. El a fost transferat de la spitalul Municipal Blaj, la Spitalul Județean de Urgențe din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

UPDATE, IPJ Alba:La data de 28.01.2017, în jurul orelor 14.05, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Mihail Eminescu din comuna Sîncel a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că N.G., de 22 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Jidvei – Blaj, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un capăt de pod şi ulterior cu zidul unei case. În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea