Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier la Cistei – O șoferiță s-a răsturnat cu mașina în afara drumului. O femeie a fost rănită grav și alți 3 tineri au suferit leziuni ușoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un autoturism a fost implicat într-un accident rutier, duminică seara, pe raza localității Cistei, comuna Mihalț. Potrivit IPJ Alba, 5 persoane au fost rănite.

accident sebes003

Evenimentul rutier s-a produs pe DN 14 B. La volanul autoturismului marca Fiat Punto, înmatriculat în Alba, se afla o femeie în vârstă de 35 de ani, din Crăciunel. Aceasta a pierdut controlul asupra mașinii, care a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. În urma impactului, o pasageră în vârstă de 30 de ani a fost rănită grav, fiind transportată în stare de inconștiență la spital, iar 3 tineri, de 16 și 20 de ani (doi dintre ei), au suferit leziuni ușoare.

La locul accidentului au intervenit pompierii de la Garda ISU Blaj. Se efectuează cercetări.

UPDATE IPJ Alba. La data de 22.05.2016, în jurul orelor 22.15, pe  DN 14 B, la kilometrul 6, în afara localității Mihalț, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Crăciunelul de Jos, în timp ce conducea un autoturism în direcția Blaj – Teiuș, s-a angajat într-o depăşire, împrejurare în care a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara carosabilului. Între cele două autovehicule nu a existat vreo coliziune.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale grave, iar o femeie de 29 de ani şi 3 tineri, de 15, 19 şi 21 de ani, toţi din Crăciunelu de Jos, au suferit leziuni corporale uşoare.

Cercetările sunt continuate.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea