Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier în Războieni: Un tânăr de 20 de ani, din Ocna Mureș, a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier soldat cu rănirea unui tânăr șofer, în vârstă de 20 de ani, s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Războieni-Cetate.

Potrivit IPJ Alba din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul a pierdut controlul asupra autoturismului care s-a răsturnat. În urma impactului conducătorul auto a suferit mai multe leziuni și traumatisme. Pentru acordarea primului ajutor a intervenit un echipaj SMURD. Ulterior, tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal Aiud pentru îngrijiri medicale de specialitate.

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate la locul accidentului polițiștii au stabilit că șoferul, D.F.T., în vârstă de 20 de ani, din Ocna Mureș, a pierdut controlul direcției într-o curbă la stânga, a ieșit cu mașina de pe carosabil și s-a răsturnat lângă drum.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate ANM a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de vânt puternic, valabil în zona joasă a județului Alba, în intervalul 9:35 până la ora 13:00. Citește și: Cum va fi VREMEA până în 7 aprilie 2024, în Transilvania și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea