Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, UPDATE. Accident mortal pe Autostrada Orăștie-Sibiu din cauza vitezei: O fată de 15 ani din Zlatna a murit, iar șoferul este rănit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O fată de 15 ani a murit, iar un adolescent de 18 ani este rănit în urma unui accident rutier produs din cauza vitezei, sâmbătă seara, pe Autostrada Orăștie-Sibiu. Acul kilometrajului s-a oprit la 160. 

accident01Potrivit Poliției, un șofer (B.C.) de 18 ani, în timp ce se deplasa pe Autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu-Orăștie, în afara localității Pianu din județul Alba, a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei și a ieșit în afara părții carosabile. Mașina s-a rostogolit, apoi, de câteva ori.

În urma impactului, o fată (B.M.) de 15 ani din Zlatna, care ocupa scaunul din dreapta a murit, iar șoferul, originar din același oraș, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Cei doi erau prieteni, iar băiatul și-a luat permisul în urmă cu o lună, fiind lipsit de experiență. Potrivit sursei citate, acesta conducea un BMW înmatriculat în Alba.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și nu consumase băuturi alcoolice.

Sursa foto – captură România TV.

[nggallery id=2872]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea