Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE VIDEO | Accident mortal la Gârda: Doi cetățeni străini au decedat după ce au intrat cu ATV-ul într-un cap de pod și s-au răsturnat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi cetățeni străini, un bărbat și o femeie, au decedat sâmbătă după-masa după ce au intrat cu ATV-ul într-un cap de pod și s-au răsturnat în șanț, accidentul producându-se pe raza comunei Gârda din județul Alba.

politiaMedicii au efectuat manevre de resuscitare, însă cele două persoane nu au mai putut fi salvate, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

”Au decedat amândoi. Am chemat elicopterul de la Târgu-Mureș, cu medic, și a declarat decesul amândurora”, potrivit ISU Alba.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Alba cei doi cetățeni sunt străini, însă nu se cunoaște încă naționalitatea acestora, iar cel mai probabil conducătorul ATV-ului a pierdut controlul acestuia din cauza neadaptării vitezei.

”Sunt cetățeni străini, dar nu putem preciza încă naționalitatea. Ei au lovit un cap de pod și de acolo au căzut într-o râpă”, transmite IPJ Alba.

Cei doi au venit în Munții Apuseni cu o rulotă cu număr de Elveția pe care au parcat-o la o pensiune, potrivit Poliției Alba.

Accidentul s-a produs în satul Dobrești din comuna Gârda, pe drumul care duce la Ghețarul de la Scărișoara.

sursa video: facebook

UPDATE: ”La data de 01.10.2016, în jurul orei 15,13, poliţiştii Postului de Poliţie Gîrda de Sus au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DC 260, pe raza comunei Gîrda de Sus, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, un cetăţean elveţian, în vârstă de 64 de ani, în timp ce conducea un ATV în direcţia Gheţar – Gîrda de Sus, într-o curbă cu viraj la stînga, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum în pantă, a pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de o stâncă. În urma accidentului conducătorul ATV –ului şi o femeie în vârstă de 63 de ani, pasageră pe autovehicul, au decedat. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea