Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE ACCIDENT în Săsciori. Două persoane transportate la spital, după ce două mașini s-au ciocnit frontal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accidentUn accident rutier s-a petrecut marți, în jurul orei 16.40, în localitatea Săsciori. Din primele informații, două autoturisme au intrat în coliziune frontală.

În urma impactului, doi bărbați au fost răniți și transportați cu ambulanța la spitalul din Sebeș, pentru a primi îngrijiri medicale.

UPDATE 1: În accident au fost implicate un autoturism marca Citroen cu remorcă și o Dacia Logan înmatriculat în județul Alba.

Se pare că șoferul mașinii Citroen, un tânăr de 25 de ani, L.I.B. din Petrești, nu a păstrat distanța regulamentară în mers faţă de autoturismul din faţa sa care a executat viraj la dreapta și, încercând să evite impactul cu acesta, a virat stânga, a ajuns pe contrasens și a lovit frontal autoturismul Dacia Logan, condus regulamentar de B.V. (un tânăr de 26 de ani din Simeria).

Bărbații transportați la spital au fost șoferul Loganului și un pasager de 35 de ani din Hunedoara. Tânărul de 26 de ani a rămas internat în spital, pentru supraveghere medicală.

UPDATE 2: ”Marţi, 16 februarie 2016, ora 16.44, Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Săsciori s-a produs un accident rutier, soldat cu victime omeneşti. La faţa locului poliţiştii au stabilit că L.I., de 25 ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism ce tracta o semiremorcă, nu a păstrat distanţa în mers fată de autoturismul care-l preceda, iar pentru a evita coliziunea a virat stânga, intrând pe contrasens, unde se tamponează frontal cu un autoturism condus regulamentar de B.V., de 26 ani, din localitatea Simeria. Conducătorii auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior au fost transportaţi la Spitalul Municipal Sebeş, pentru recoltarea de mostre biologică de sânge. Conducătorul auto B.V., şi un alt bărbat de 35 ani, din judeţul Hunedoara, pasager în autoturismul condus de B.V, au fost transportaţi la Spitalul municipal Sebeş pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea