Rămâi conectat

Politică Administrație

UPC a anunțat că majorează abonamentele pentru un segment de clienți, din martie. Abonații pot denunța unilateral contractul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Operatorul prin cablu TV UPC Romania și-a anunțat abonații că din luna martie valoarea facturii va fi majorată cu 2,23 lei/lună (TVA inclusă), această majorare reflectând o parte din creșterea costurilor de furnizare a serviciilor. Abonații sunt informați că, dacă nu sunt de acord, pot denunța unilateral contractul în termen de 30 de zile, fără plata vreunor penalități sau despăgubiri.

Contactați de Profit.ro, operatorii UPC au confirmat că majorarea va fi aplicată unora dintre abonații companiei.

”Te informăm că, începând din luna martie 2017, valoarea facturii UPC va fi majorată cu 2,23 lei/lună (TVA inclus), această majorare reflectând o parte din creșterea costurilor de furnizare a serviciilor. Ȋn conformitate cu prevederile articolului 51 alineatul (7) din Ordonanța de Urgență 111/ 2011 privind comunicațiile electronice, în cazul în care nu ești de acord cu aceste modificări, ai dreptul de a denunța unilateral contractul, în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata niciunor penalități sau despăgubiri. Ȋn acest sens trebuie să te prezinți personal în orice magazin UPC pentru a depune cererea”, este notificarea primită de către abonați.

Anunțul este precedat de informarea că, tot din martie, vor fi disponibile serviciile Play Familia și Connect 300, conținutul grilei de canale TV se va modifica, viteza de internet va crește la 300 Mbps, iar beneficiile serviciului de telefonie vor rămâne neschimbate.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de telecomunicații prin cablu de pe piața locală, cu venituri de 142,4 milioane de euro în 2015, în creștere cu 9% față de anul precedent.

UPC România avea 1,26 milioane de clienți la finele primelor 9 luni ale anului 2016, cu 4,4% mai mulți față de septembrie 2015, reiese din datele UPC Holding BV Olanda, parte a grupului american Liberty Global. Veniturile au urcat cu 8,4%, la 127,5 milioane de dolari, de la 117,6 milioane de dolari în septembrie 2015.

 sursa: profit.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea