Rămâi conectat

Curier Județean

Unui angajat al Primăriei Șibot i-au fost furați 4.500 de lei în timp ce se afla la serviciu

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Șibot s-a reuşit identificarea principalului suspect de comiterea unui furt din incinta primăriei din localitate.

Potrivit IPJ Alba, “în sarcina lui H.C., de 35 de ani, din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş Severin s-a reţinut faptul că la data de 04 iunie 2015, a pătruns în sediul Primăriei din comuna Şibot, unde profitând de neatenţia unei persoane a sustras din aceasta suma de 4.500 lei.

Cercetările continuă, pentru comiterea infracţiuni de furt calificat, faptă prev şi ped de art 228 alin 1, din Codul Penal, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea