Rămâi conectat

Sport

Universitatea Cluj – HC Alba Sebeş 35-25 (16-10) | Serie neagră pentru nou-promovată, a 10-a înfrângere consecutivă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

HC Alba Sebeş continuă şirul dezamăgirilor, cu a 10-a înfrângere la rând înregistrată în Liga Naţională de handbal feminin, în deplasare cu Universitatea Cluj, scor 25-35 (10-16).HCM Baia Mare - HC Alba Sebes 9

Venite după umilinţa de acasă din derby-ul orgoliilor şi al disperării cu Măgura Cisnădie, vizitatoarele trebuiau să dea dovadă de atitudine şi să rupă seria interminabilă a insucceselor.

Din nou o prestație lamentabilă și o înfrâgere usturătoare, a doua la rând, în condițiile în care obiectivul era două victorii externe, la Cluj și Rapid.

După 3-1 pentru Sebeș în debut a urmat o serie de 5 goluri consecutive ale clujencelor, care au reușit un succes facil, fără emoții, în actul secund „U” permițându-și să joace mult timp cu rezervele, profitând de lacunele defensive ale oponentelor.

*Teanu Popa: „Nu-i firesc ca greul să fie dus doar de unele jucătoare”

Iarăși Sebeșul a contat prin numai câteva jucătoare, precum Ana Ciolan și Andreea Pătulean, mediocritatea fiind cuvântul de ordine în tabăra nou-promovatei devenită „ciuca bătăilor”, anul în elită fiind un adevărat coșmar pentru gruparea din Alba. „A devenit un obicei ca greul să cadă doar pe umerii unor jucătoare și nu-i firesc. Fără a nominaliza, trebuie să spun că așteptam mai multe de la tinere, majoritatea lăsând de dorit la capitolele atitudine, dorință, devotament și angajament„, a menționat Seviștea Popa, directorul tehnic al HC Alba Sebeș.

A fost al 10-lea eşec consecutiv al nou promovatei, al 5-lea din 2016, iar runda următoare va evolua în deplasare, cu cealaltă codaşă, Rapid Bucureşti, echipă care însă a dat lovitura și a învins la Cisnădie, 33-29 și a încurcat mult planurile de salvare ale echipei lui Alexandru Weber.

Marcatoare: Ana Ciolan – 6, Andreea Pătulean – 6, Cristina Predoi – 3, Nicoleta Rusu -3, Ioana Pătuleanu – 3, Ana Maria Dina – 2, Nicoleta Safta – 2; Bianca Curmenț, Ioana Petruneac (portari), Alina Șorodoc, Elena Pătuleanu, Bianca Bogdan, Iulia Andrei, Lavinia Dobromir, Elena Mitrache, Paula Hoha

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Gloria Bistrița-Năsăud – CSU Alba Iulia 3-0 (2-0), eșec drastic în prima etapă din play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9 din eșalonul terț, a învins net scor 3-0 (2-0) pe CSU Alba Iulia, în prima etapă din play-off. Dacă în urmă cu o săptămână, pe „Pielarul” din Sebeș, studenții s-au impus și și-au asigurat calificarea matematică în play-off, de data aceasta trupa lui Adrian Falub și-a luat revanșa, ultimele două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea