Rămâi conectat

Actualitate

Unitățile de cazare din municipiul Alba Iulia și din apropiere, ocupate în proporție de aproape 100% în acest weekend

Alexandra Mates

Publicat

în

Cetatea Alba Carolina01Municipiul Alba Iulia pare să prezinte un tot mai mare interes pentru turiști. În acest sfârșit de săptămână, unitățile de cazare din oraș și din apropiere au avut un grad de ocupare de aproape 100%, asta în condițiile în care nu au fost organizate niciun fel de evenimente sau festivaluri de autoritățile locale și județene.

La o simplă căutare pe site-ul booking, un fel de Google pentru hoteluri, puteți observa că, în zilele de 22-25 iulie mai toate hotelurile, pensiunile, dar și apartamentele din oraș au fost și sunt ocupate inclusiv până luni,  în proporție de aproape 100%, unele dintre ele mai având doar o singură cameră liberă.

De exemplu, Hotel Astoria și pensiunea ”Drumul Dragostei”, aflate la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș, precum și Vila Elisabeta, nu mai aveau în ziua de duminică nicio cameră liberă. De asemenea, Hotel Medieval, situat în inima Cetății Alba Carolina, Hotel Transilvania sau Vila Preciosa, au fost foarte solicitate, fiecare mai având în ziua de duminică spre luni doar câte o singură cameră disponibilă.

Astfel, turiștii par să fie atrași în primul rând de istoricul, clădirile reprezentative și monumentele din municipiul Alba Iulia, și apoi de manifestările cultural-artistice organizate aici.

[nggallery id=2446]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea