Rămâi conectat

Sport

Uniriştii la mare căutare în eşaloanele superioare! Suciu şi David, probe la Astra Giurgiu, Lăsconi va pleca la CS Afumaţi

Dan HENEGAR

Publicat

în

O serie de tineri jucători ai divizionarei terţe AFC Unirea Alba Iulia, club recunoscut pentru creşterea talentelor, pot face pasul în această vară spre eşaloanele superioare. Astfel, fotbalişti precum portarul Cătălin Suciu, atacanţii Andrei David şi Daniel Lăsconi, mijlocaşii Daniel Tat şi Sebastian Culda nu duc lipsă de oferte de la cluburi din Liga 1 şi a 2-a.

*Astra Giurgiu, interesată de tinerii unirişti

Schimbarea strategiei la Astra Giurgiu îi poate propulsa în curtea prim-divizionarei pe Suciu, An. David sau S. Culda (20 de ani), prim-divizionara intenţionând să pună accentul pe fotbalişti de perspectivă. Zilele următoare, cei trei sunt aşteptaţi să susţină probe de joc sub comanda lui Edward Iordănescu, iar dacă-l vor impresiona pe noul principal al giurgiuvenilor, cluburile se vor aşeza la masa tratativelor. „Avem în curte fotbalişti cu potenţial, interesanţi. Nu ne vom opune în cazul în care echipe din eşaloanele superioare vor veni cu oferte concrete, este firesc să găsim o soluţie convenabilă din punct de vedere financiar, atât pentru Unirea Alba Iulia, cât şi pentru jucători„, a spus Mihai Dăscălescu, preşedintele Unirii Alba Iulia.

*David, în atenţia altor două prim-divizionare

Vara trecută goalkeeperul Cătălin Suciu (18 ani) a fost la un pas să semneze cu Steaua, iar acum internaţionalul de juniori se află pe lista giurgiuvenilor. Atacantul Andrei David (18 ani) este curtat şi de alte prim-divizionare precum ACS Poli Timişoara sau CSU Craiova, dar acestea l-ar dori numai împrumut.

Formaţia din Cetatea Marii Uniri speră să obţină o sumă cifrată la aproximativ 70.000 de euro, dacă jucătorii vor confirma la Astra Giurgiu în perioada următoare.

De asemenea, atacantul Daniel Lăsconi (22 de ani), aflat la final de contract, va părăsi cu siguranţă echipa din Cetatea Marii Uniri, posibila destinaţie fiind CS Afumaţi, deşi de serviciile sale se interesează şi Juventus Bucureşti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea