Rămâi conectat

Sport

Unirea Alba Iulia și-a modificat organigrama: Gicu Grozav, președinte al Adunării Generale, Mihai Dăscălescu – președinte al Consiliului Director

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Implicarea lui Gicu Grozav și Mihai Oancea la Unirea Alba Iulia a primit forma legală astăzi după Adunarea Generală a AFC Unirea 1924 Alba Iulia, intrarea celor doi cu acte, în club, în calitate oficială, respectiv membri asociați, ducând la modificarea organigramei clubului.

Astfel, internaționalul român Gicu Grozav a fost desemnat, în unanimitate, președinte al Adunării Generale, el fiind de asemenea și membru în Consiliul Director al clubului. Lui Mihai Oancea i s-a propus funcția de președinte al Consiliului Director al clubului, pe care însă omul de afaceri a refuzat-o, Mihai Oancea urmând să fie reprezentat în Consiliul Director de către Mihaela Muntean, prima persoană de sex feminin prezentă în administrația clubului unirist.

Marian Sarmeș, cel care a fost implicat în ultimii 12 ani în activitatea formației din Cetatea Marii Uniri, fiind la un moment dat și președinte al Consiliului de Administrație când Unirea activa în Liga 1 a ieșit total din club. Funcția de președinte al Consiliului Director este acum ocupată de Mihai Dăscălescu, care este și președinte executiv al divizionarei terțe.

Consiliul Director al clubului unirist are în componență 5 persoane, respectiv Gicu Grozav, Mihai Oancea, Mihai Dăscălescu, Horia Bărdaș și Ilie Ilea.

Unirea Alba Iulia a primit săptămâna trecută o veste extraordinară, Gicu Grozav și Mihai Oancea anunțând că vor să se implice financiar la echipa din municipiul reședință de județ. Primii pași au fost făcuți în plan organizatoric în aceste zile, urmând ca luni să fie reunirea lotului, data când fotbaliștii își vor primi restanțele din campionatul trecut, cifrate la 70.000 de euro. Strategia Unirii pe termen mediu se îndreaptă spre formarea unui Centru de copii și juniori puternic, care să scoată jucători pentru echipa de seniori, prima mutare fiind aducerea lui Neluțu Popa în fruntea sectorului juvenil.

Proiectul „alb-negrilor” prevede ca în doi ani Unirea să ajungă în Liga a 2-a, iar în maximum 5 ani, pe „Cetate” să se joace iarăși fotbal de Liga 1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea