Rămâi conectat

Curier Județean

Unirea a ajuns la un acord cu Poli Timişoara pentru G. Petcuţ

Dan HENEGAR

Publicat

în

*Bucurică dorit de FC Vaslui, Schuller de Pandurii Tg Jiu

FC Unirea Alba Iulia a discutat în ultimele zile cu Poli Timişoara pe tema finalizării trecerii mijlocaşului George Petcuţ la gruparea de pe Bega. Iniţial „alb-negrii” au hotărât ca fotbalistul să primească documentele doar dacă renunţă la rata contractuală cuvenită pe luna decembrie (1150 euro), situaţie în care Petcuţ (foto stânga) era obligat să apeleze la comisiile federale pentru a deveni liber. În cele din urmă, pentru a nu prelungi cazul prea mult, părţile au convenit verbal ca viitorul polist să fie plătit pe luna noiembrie de FC Unirea, iar rata cu pricina să fie cuprinsă în actele de încheiere a înţelegerii şi să fie suportată de formaţia bănăţeană. „Într-un fel sau altul trebuia să clarificăm situaţia. Am ajuns la un acord şi-l aşteptăm pe Petcuţ sau pe impresarul său la Alba Iulia pentru semnarea actelor. Exista riscul ca, dacă jucătorul se prezenta la reunire, noi să fim obligaţi să-l plătim până în momentul când se finaliza judecarea litigiului”, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedintele executiv al Unirii Alba Iulia.

*Bucurică între Liga 1 şi FC Unirea

Fundaşul stânga Bogdan Bucurică şi-a prelungit cu încă un an contractul cu divizionara secundă, dar în acelaşi timp este pe lista unor prim-divizionare. Ultima echipă dornică să-l înregimenteze pe golgheterul albaiulian este FC Vaslui, care-l aşteaptă pe jucător în 14 ianuarie în Moldova, pentru a se antrena o perioadă sub comanda antrenorului Viorel Hizo, în ideea de a vedea cum se prezintă fotbalistul din punct de vedere medical. Bucurică nu agreează însă „să dea probe” şi momentan ar prefera să continue, cel puţin până la vară la Alba Iulia, în cazul în care nu va exista o ofertă certă, palpabilă, de a semna imediat pentru o formaţie de pe prima scenă.
Altfel, deşi a evoluat doar trei partide în tur, internaţionalul Under 17 Eduard Schuller (foto dreapta, în spatele lui Bumbac) a intrat în atenţia unor formaţii din Liga 1, interesate fiind Pandurii Tg Jiu şi Sportul Studenţesc. „Le-am spus celor de la Pandurii că-i aşteptăm la negocieri, fără a stabili vreo sumă, momentan sunt numai simple tatonări. Personal n-aş prefera să-l vindem acum pe internaţionalul Unirii. Este doar la început de carieră şi ideal ar fi să mai joace la Alba Iulia, să devină un jucător de bază şi în viitore, peste vreun an să mai discutăm dacă vom da curs unei eventuale oferte„, a apreciat vicepreşedintele Vasile Trifan.
Dacă va ajunge la FC Vaslui, Bucurică ar întâlni un alt ex-unirist, Nicolae Stanciu, iar în Gorj, Schuller ar fi coechipier cu albaiulianul Călin Cristea.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea