Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Unde este cea mai mare cerere de uși din lemn în orașele din județul Alba?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lemnul a devenit cu siguranță un material de lux dat fiind faptul că tot mai mulți proprietari de locuințe aleg lemnul în diversele lui forme sau culori ca și material atunci când vine vorba despre uși sau ferestre pentru locuințe. Totodată, tot mai multe companii producătoare de usi și ferestre din lemn stratificat dispun astăzi de magazine online care devin din ce în ce mai numeroase și care conform administratorilor acestora, generează un număr tot mai mare de cereri pentru astfel de produse.

Statisticile arată faptul că în județul Alba cererile de uși și ferestre din lemn sunt din ce în ce mai însemnate, numărul căutărilor online realizate în acest sens fiind din ce în ce mai numeroase. Cele mai multe căutări pe cuvinte cheie precum „uși din lemn”, „uși de interior sau de exterior”, precum și „tâmplărie din lemn stratificat” sunt realizate în orașul Alba Iulia. Aici sunt realizate aproximativ 29,5% din numărul total de căutări, urmat de Sebeș cu un procent de 13,9%, Blaj cu 8,5%, Aiud cu 8,2 și respectiv Ocna Mureș cu un procent de numai 0,7%. Cererile înregistrate pe întreg segmentul de uși interioare și exterioare au crescut în acest an cu aproximativ 25% în județul Alba, în comparație cu anul 2015.

Simultan însa, aceleași statistici au scos la iveală faptul că majoritatea cererilor pentru aceste produse sunt realizate de pe un dispozitiv mobil, mai exact, din numărul total de căutări, 43,2% sunt realizate prin intermediul unui astfel de dispozitiv, în timp ce căutările de pe clasicul desktop au un procent de numai 35,7%, iar tabletele 21%.

„Anul curent a reprezentat până în momentul de față o adevarată provocare pentru noi dat fiind fluxul mare de cereri pe întreg segmentul de uși și tâmplărie din lemn stratificat, însa noi vom depune eforturi majore pentru a onora de fiecare dată aceste cereri” a declarat Simona Cișmaș, manager al companiei Robimex. Ludovic Peter, director de vânzări al companiei Holzertehnic, a declarat pentru publicația noastră faptul că majoritatea cererilor pentru uși de interior și exterior au crescut datorită dezvoltării comerțului online care oferă atât companiilor, precum și utilizatorilor numeroase avantaje pe care nu le regăsim decât în mediul online.

Totodată, domnul Harapu Benedict, administratorul companiei Uși-Bune este de părere că numărul cererilor online pentru ușile de interior și exterior, precum și pentru alte produse din această categorie vor continua să crească, în principal datorită calităților numeroase ale lemnului în ceea ce privește rezistența și aportul estetic al acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea