Rămâi conectat

Curier Județean

Una dintre persoanele rănite în accidentul de sâmbătă, de la Teiuș, a decedat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Coliziunea dintre un TIR și un autoturism care transporta pacienți la dializă, produsă sâmbătă, la Teiuș, s-a soldat cu decesul uneia dintre persoanele rănite – o femeie de 67 de ani din Aiud. Victima a murit la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, toate eforturile depuse de medici pentru salvarea sa fiind zadarnice.

Spitalul din Alba Iulia07Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7.00,  la intersecția dintre străzile Clujului și Octavian Goga. Se pare că autoturismul marca Dacia Lodgy, care venea dinspre Blaj, nu a acordat prioritate TIR-ului în momentul în care a vrut să iasă de pe DN 14B pe DN1.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT RUTIER cu 5 victime, dintre care 3 încarcerate, la Teiuș. Coliziune între un TIR și un autoturism 

Potrivit IPJ Alba, Dacia Lodgy transporta 4 persoane la dializă. În urma impactului, două persoane din Teiuș și Aiud pasagere în Dacia Lodgy au fost rănite grav, având fractură de umăr, respectiv traumatism cranian sever. De asemenea, șoferul care nu a acordat prioritate și alți doi pasageri în autoturism au suferit leziuni corporale ușoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea