Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un VIDEO de milioane, realizat la Alba Iulia, surprinde imagini demne de pus în ramă de la FESTIVAL de ROMÂNIA 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Alba Iulia a realizat un filmuleț cu principalele momente ale evenimentului ”Festival de România”, trei zile care vor rămâne, cu siguranță, în memoria albaiulienilor și a celor peste 20.000 de turiști, prezenți de 1 Decembrie 2014, în Orașul Unirii.

Video-ul înfățișează imagini demne de pus în ramă, de la concertul artistei Andra, al formației Iris, de la arborarea Drapelului național pe catargul din Piața Tricolorului, cât și de la parada militară.

Totodată au fost surprinse momente de la acțiunea ”Uniți sub tricolor” în care zeci de tineri au întins în faţa Catedralei Reîntregirii, pe zidul stâng al Laturii de Vest a Cetăţii, 15 pânze imense, lungi de 30 de metri, în culorile drapelului naţional.

Nu lipsesc nici focurile de artificii, respectiv acrobațiile lui Flaviu Cernescu, realizate în luna octombrie și de Ziua Națională.

Video-ul are 3 minute și 16 secunde și a fost publicat pe pagina de Facebook ”Municipiul Alba Iulia”, sâmbătă, 13 decembrie.

Alba Iulia: impozantă, vibrantă și primitoare ar fi cuvintele care definesc orașul nostru, potrivit realizatorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea