Rămâi conectat

Curier Județean

Un tânăr șofer din Alba Iulia a lovit cu mașina un copac și a fugit de la locul accidentului – polițiștii l-au găsit acasă, cu alcoolemie de 1,14 mg/l

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată noaptea trecută, prin 112, cu privire la faptul că pe strada Viilor din Alba Iulia, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar şoferul implicat a părăsit locul producerii lui.

masina in copacÎn urma cercetărilor efectuate şi cu ajutorul indiciile oferite de persoana care a sesizat incidentul, autoturismul implicat în accident a fost identificat abandonat, în curtea unei societăţi comerciale. Ulterior a fost identificată şi persoana care l-a condus – M.A.I., de 25 de ani, care era la domiciliul său din municipiul Alba Iulia. În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Se pare că, în seara zilei de 14 iunie a.c., tânărul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce conducea autoturismul pe strada Viilor din Alba Iulia, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un arbust ornamental. După producerea accidentului, tânărul a abandonat autoturismul şi a plecat acasă, fără a anunţa evenimentul”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Poliţiştii l-au condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei şi unde a primit şi îngrijiri medicale întrucât prezenta excoriaţii şi un traumatism de picior.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, vătămare corporala din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea