Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, condamnat pentru tâlhărie, s-a spânzurat în Penitenciarul Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un incident tragic a fost înregistrat, în noaptea de 13 iunie, la Penitenciarul Aiud unde un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Mediaș și-a luat viața.

Potrivit reprezentantului instituției de detenție, bărbatul a fost găsit spânzurat, în jurul orei 22.00. Personalul medical al penitenciarului i-a acordat primul ajutor până a fost preluat de urgență de un echipaj SMURD care a continuat, fără succes, manevrele de resuscitare iar la ora 23.41 a foist declarat decesul.

Imediat a fost informată familia și autoritățile competente. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud și de Poliția municipiului Aiud. De asemenea, există o anchetă internă în curs de desfășurare.

Tânărul se afla în penitenciar din luna decembrie 2016 și executa o pedeapsă de 8 ani, pentru tâlhărie, în urma sentinței pronunțate de Judecătoria Mediaș. În luna mai 2017, Curtea de Apel Alba Iulia i-a respins ca nefondat apelul.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea