Rămâi conectat

Curier Județean

Un șofer din Alba a provocat un accident grav în județul Sibiu, după o depășire neregulamentară – A băgat doi tineri în spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un conducător auto în vârstă de 52 de ani, domiciliat în judeţul Alba, a provocat un accident grav, marți, 30 iunie a.c., în jurul orei 17.00, pe DN 14, în localitatea Ruşi.

Potrivit IPJ Sibiu, în timp ce conducea o autoutilitară spre municipiul Mediaş, bărbatul s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui conducător auto efectua manevra regulamentară de viraj la stânga, proiectându-l într-un cap de pod de pe partea stângă a drumului.

Impactul a dus la rănirea gravă a persoanelor aflate în autoturism, conducătorul auto în vârstă de 25 de ani şi pasagera din dreapta, în vârstă de 19 ani, ambii din municipiul Sibiu, care au fost transportaţi şi au rămas internaţi la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

Şoferul autoutilitarei este, în prezent, cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea