Rămâi conectat

Politică Administrație

Un pensionar și un tehnician horticol, candidații ALDE la Primăriile Cricău și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

candidati ALDE02Un pensionar și un tehnician horticol au fost validați pentru a candida din partea ALDE la Primăriile Cricău și Săliștea.

Adunarea Generală a ALDE Cricău și Săliștea s-au întrunit, joi, ocazie cu care a aprobat validarea candidaților de primar în acest localități.

Nicolae Muntean are 64 de ani, este pensionar, și candidează din partea ALDE la Primăria Cricău. Acesta a mai condus această primăria între anii 1990-1992 și 1994-2004.

”Voi fi un primar pentru toate vârstele, în slujba tuturor, așa cum am demonstrat pana acum. Atuul meu este experiența dobândita”, arată Muntean.

Alin Nicolae Daian are 38 de ani, este tehnician horticol și candidează din partea ALDE la Primăria SălișteaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Promovam tineretul, promovam valorile morale ale societății, voi face politica în slujba cetățenilor, îmi doresc dezvoltarea economică și culturala a localității” arată Daian.

Echipa de consilieri cu care pornește în campanie Daian este formata in majoritate din tineri, transmite ALDE într-un comunicat de presă.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea