Rămâi conectat

Sport

Un nou episod în războiul CS Ocna Mureş – AJF Alba! Preşedintele ocnamureşenilor Sorin Corpodean declanşează moţiunea de neîncredere

Dan HENEGAR

Publicat

în

Războiul declanşat între CS Ocna Mureş şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, din pricina cazului „Gabriel Cotoară” cunoaşte un alt episod. După ce săptămâna trecută oficialii echipei de Liga a IV-a. Sorin Corpodean şi Marius Stîncel au acuzat în termeni radicali AJF Alba, în cadrul unei conferinţe de presă, primul declarând că în proxima Adunare Generală va solicita demisia lui Cristian Petropulos, preşedintele AJF Alba, s-a trecut la un nivel superior.

Astfel, CS Ocna Mureş a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă că a declanşat „procedura moţiunii de neîncredere”, iar în 21 aprilie, membrii afiliaţi ai AJF Alba sunt invitaţi la o întâlnire la hotelul „Transilvania” din Alba Iulia, pe această temă.

Miercuri, 12 aprilie, în şedinţa Comisiei de Apel a AJF Alba se va lua în discuţie controversatul caz „Cotoară”, a c[rui legitimare la Şurianu Sebeş este incriminată de CS Ocna Mureş, De altfel, AJF Alba a ridicat fotbalistului dreptul de a juca pentru echipa din „Arini”, până la soluţionarea definitivă a litigiului.

Citeşte şi: FOTO: Război total CS Ocna Mureş – AJF Alba, în cazul „Cotoară”! Sorin Corpodean: „în următoarea Adunare Generală o să-i cer demisia preşedintelui Cristian Petropulos”!

Ca urmare a încălcării Statutului AJF Alba și a Regulamentelor în vigoare (RD și RSTJ) de către comisiile de lucru din cadrul AJF Alba și a analizării cu rea credință a litigiului dintre CS Ocna Mureș și jucătorul Gabriel Ilie Cotoară, clubul nostru prin reprezentantul în relația cu AJF Alba, dl. Sorin Corpodean-președintele secției de fotbal declanșează procedura moțiunii de neîncredere conform articolului 29 (3) din statutul AJF Alba. În aceste condiții, vineri 21 aprilie de la ora 17.30, la Apulum Conference Room situată în incinta hotelului Transilvania din Alba Iulia (etajul 1), membri afiliați, care doresc, pot participa la o ședință de lucru, care va fi publică și deschisă reprezentanților mass media, în care se vor prezenta documentele care stau la baza acestei inițiative. (Comunicat de presă al CS Ocna Mureş)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea