Rămâi conectat

Actualitate

Un motociclist din Alba aflat sub influența alcoolului a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu motorul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Azi-noapte, în jurul orelor 02,53, pe strada Digului din Ocna Mureş, T.R., de 24 de ani din comuna Unirea, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar la intersecţia cu strada Cuza Vodă a pierdut controlul asupra acesteia şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

accident motocicleta004Potrivit IPJ Alba, “în urma accidentului, motociclistul a suferit mai multe leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Aiud unde a rămas internat.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că motocicleta nu era înmatriculată şi tânărul nu posedă permis de conducere corespunzător acestei categorii de autovehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere cu permis necorespunzător, conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele Absolvenții de liceu care au dat examenul de Bacalaureat și l-au luat cu o medie de cel puțin 6, 5 la toate materiile, ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele. Un proiect a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea