Rămâi conectat

Curier Județean

Un cunoscut scandalagiu din Meteș, reținut după ce a intrat cu forța într-o gospodărie și a făcut prăpăd

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au reţinut un bărbat din Lunca Ampoiţei care a tulburat liniştea publică din localitate, a distrus bunurile unei familii şi a ameninţat mai mulţi consăteni. Acesta este cunoscut în comunitate cu un comportament violent şi a mai fost reţinut de poliţişti, pentru fapte similare. Azi, 26 iulie, va fi prezentat în faţa magistraţilor.    

minor retinutLuni, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de G.P.M., de 38 de ani, din Lunca Ampoiţei, comuna Meteş, care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de  violare de domiciliu, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 23/24 iulie 2016, a pătruns, fără drept, în curtea locuinţei unui consătean, a distrus mai multe uşi şi geamuri ale casei şi a ameninţat cu moartea mai multe persoane.

În aceeaşi noapte, bărbatul a tulburat ordinea şi liniştea publică din localitate, urlând şi lovind porţile şi gardurile mai multor locuinţe.

În comunitate, bărbatul este cunoscut cu un comportament violent, fiind cercetat de poliţişti, sub control judiciar, în mai multe dosare penale privind fapte similare.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 26 iulie 2016, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea