Rămâi conectat

Actualitate

Un bucureștean, reținut de poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir pentru furt dintr-o locuință

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Orașului Cugir l-au identificat miercuri pe principalul suspect de comiterea unui furt din locuinţă, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 11 februarie 2013.

Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că B.R.G., un tânăr de 24 de ani, din Bucureşti, care locuieşte fără forme legale în Cugir, a pătruns în locuinţa unui cetăţean din Cugir, lăsată neasigurată, iar din interior a sustras produse electronice în valoare de 600 de lei.

Poliţiştii au reușit să recupereze bunurile sustrase care au fost restituite păgubitului iar faţă de suspect au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 14 februarie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea